arrow

Virtuális standséta a 2019-es Mach-tech-en

Szeretnénk köszönetet mondani minden beszállító partnerünknek, jelenlegi és leendő vevőinknek, hogy meglátogatták standunkat a 2019-es Mach-tech ipari szakkiállításon és köszönjük az elismerő szavakat és leveleket, melyeket a Mitsubishi lézervágó és az Ermaksan Evo III Hybrid élhajlító gépekre vonatkozóan kaptunk.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy ennyien érdeklődtek és számtalan bemutató vágást végezhettünk a kiállított gépekkel a 4 nap alatt.

Értékesítő kollégáink épp az árajánlatokat dolgozzák ki, szervizes csapatunk pedig a kiállítás alatt gazdára talált gépeket üzemeli be.

Akiknek idén nem sikerült eljutniuk valamilyen okból kifolyólag a kiállításra (tudjuk a hétköznapi látogatás nem mindig megoldható), azoknak

szeretnék kedveskedni egy kis virtuális látogatóval.

A linkre kattintva megtekinthetik hogyan is nézett ki idén a PMT stand és milyen gépeket mutattunk be a nagyközönségnek.

PMT MACH-TECH STAND

A gépek leírását a jelölőgombokra kattintva tekinthetik meg és amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, akkor keressenek bátran bennünket, mert a kiállítási kedvezményes árakat még pár hétig tudjuk biztosítani.

Aktuális hírekért

LIKE-olja FB oldalunkat:

PMT Facebook oldal!