Árajánlatot kérek!

Thalmann TZ típusú hajtogató gép

20 éve a lemeziparban

722+ beüzemelt szerszámgép

Piacvezető beszállítók

3600+ megoldott szervizfeladat

Csapatunk gyors és felkészült

Közel 1000 kiszolgált partnercég

Leírás

Innovatív, sokoldalú és hatékony

Az innovatív TZ modell két korábbi modell, a THAKO és a ZR sorozat szinergiájaként és továbbfejlesztéseként jelent meg. A TZ ötvözi a svájci mérnöki készség évszázadainak legjobb elemeit, és számos újítása révén most önmagában is lenyűgöző.

A gépállványok „merev C-vázasak”

Függőleges szerszámbeállításával a VFD nagy mennyiségű függőleges szorítóerőt produkál a szegéshez.

A globálisan egyedülálló kinetikus vezérlőtengely-technológia integrálása nemcsak technikai szempontból okos, hanem valódi hozzáadott értéket is kínál azáltal, hogy az összes gépállvány kimenetét egyenletesen osztja el a szorító és összecsukható gerendákon.

További szabad teret és rugalmasságot biztosítanak az újonnan tervezett RÖGZÍTŐ RÖGZÍTŐK és az OFFSET Hajtogatható Rugók. A legmodernebb hajtástechnikával és a STOP & GO-funkcióval a TZ mérhetően jobb energiahatékonyságot biztosít, lényegesen nagyobb hajtási dinamikával.

A torzió nélküli profilokat egy gördülékeny, szervohajtással vezérelt DYNAMIC CROWNING rendszer hozza létre, amely lenyűgözően ellensúlyozza az esetleges élnyomás-hatásokat. Az ÚJ LONGITUDINAL SLITTER koncepció leválik a hajtogató gerendáról, és így megakadályozza a hajtás közbeni zavaró hatásokat.

Paraméterek

Katalógus

Tegye fel kérdéseit, kérjen árajánlatot! Munkatársaink készséggel várják megkeresését!
© Copyright 2022 - PMT Szerszámgép Kft. - Minden jog fenntartva