Árajánlatot kérek!

SigmaNest szoftver

20 éve a lemeziparban

722+ beüzemelt szerszámgép

Piacvezető beszállítók

3600+ megoldott szervizfeladat

Csapatunk gyors és felkészült

Közel 1000 kiszolgált partnercég

Leírás

A SigmaNEST egy CAD / CAM szoftver, amely optimalizálja a fémlemez vágását és lyukasztását. Lehetővé teszi a lemezvágógépek teljes parkjának kezelését. A program támogatja a különböző megmunkálási módszereket, mint a lézervágás, plazmavágás, lángvágás, vízvágás, lyukasztás. Integrálva van az ERP / APS / MES / PDM / 3D rendszerekkel. Ezen felül lehetővé teszi DWG, DXF, DSTV (2D) fájlok és részletek importálását a 3D-ben készített projektekből, például: Solid Works, Solid Edge, Autodesk Inventor, UG NX, Catia, Pro/e.

A SigmaNEST emellett egy maradéklemez raktár kezelésére szolgáló rendszer. Kiválóan használható költség számítások készítésére, gyártási ütemterv optimalizációra, gyártási megrendelések készítésére stb.

A SigmaNEST lehetővé teszi a megtakarítást a gyártás minden szakaszában anélkül, hogy feláldozná a magas minőséget. Integráció a legnépszerűbb CAD programokkal.

Az egyszerű felület és az ügyfél számára nyújtott legjobb technikai támogatás igazolja, hogy a SigmaNEST vezető szerepet játszik a világszerte telepített több mint 9000 más rendszer között.

A SigmaNEST egy egyszerűen használható terítékkezelő program és a legjobb lemezvágó program!

Katalógus

Tegye fel kérdéseit, kérjen árajánlatot! Munkatársaink készséggel várják megkeresését!
© Copyright 2023 - PMT Szerszámgép Zrt. - Minden jog fenntartva