Árajánlatot kérek!

Szervíz

Szerviz hiba és oktatási igény bejelentés:
Szili Gábor
+36 30 486 9785
szili.gabor@pmtgep.hu

Hazai szinten a lemezes iparban a legnagyobb szervizgárdával rendelkezünk.

KARBANTARTÁSI CSOMAGJAINK
Tapasztalt szakszerviz csapatunk végzi az eladott gépeink beüzemelését, állapotfelmérését, karbantartását, eseti javításait.
Kollégáink rendszeres hazai és külföldi képzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész tudással álljanak az Önök szolgálatára.
Szerviz hiba bejelentés után a helyszínre sietnek és rövid időn belül megkezdik a hiba feltárását, megoldását.
Szerviz autóparkunk jól felszerelt, a gépek bemozgatásához, javításához szükséges eszközöket előzetes egyeztetés alapján biztosítjuk.
Vállaljuk továbbá a nem cégünktől vásárolt gépek állapotfelmérését és esetleges karbantartását, továbbá gépek átmozgatását telephelyek között, vagy akár csarnokon belül is.
Partnereink a gépek beüzemelésekor alapszintű oktatásban részesülnek, ahol tapasztalt szakszervizes kollégáink bemutatják a gép működését és üzemre készen átadják a gépet a cégnél erre kijelölt kollégának, kollégáknak.
Tapasztalataink alapján azonban egyre nehezebb megfelelő szaktudású embert találni a gépek üzemeltetésére, ezért csapatunk azon dolgozik, hogy az Önök segítségére legyen a megfelelő szaktudás elsajátításában is.
Egyedi megkeresések alapján lehetőséget biztosítunk alaposabb szakmai tudás megszerzésére, akár csoport oktatás keretében is, a gyártó cég szakembereinek bevonásával. Az oktatások ilyen esetben vagy a Megrendelő telephelyén történnek, vagy a saját oktatótermünkben Csongrádon
Szerviz hiba és oktatási igény bejelentés:

Szili Gábor
+36 30 486 9785
szili.gabor@pmtgep.hu
© Copyright 2022 - PMT Szerszámgép Zrt. - Minden jog fenntartva