Árajánlatot kérek!

Virtuális standséta és rendkívüli Mitsubishi lézer kedvezmény

Mint bizonyára az Önök naptára is jelzi, ma kezdődött volna az Ipar Napjai szerszámgép kiállítás Budapesten. Az esemény ugyan elhalasztásra került, de most tájékoztatott bennünket legnagyobb beszállító Partnerünk, a Mitsubishi Electric gyáróriás, hogy a halasztás ellenpre ŐK bizony szeretnék ugyanazt azt ajánlatot tenni, amit tettek volna élőben is a kiállításon: rendkívüli akciós áron kínálni raktáron lévő gépeit

Az SR-F20 típusú gépet szeretnénk első körben ajánlani Önöknek, melyből már csak 3 db van raktáron a Mitsubishi európai raktárában, tehát megrendelés esetén garantált a gyors érkeztetés.

Érdemes kihasználni ezt a kedvezményt és szert tenni egy prémium kategóriás lézervágó gépre:

- Magas termelékenység, magas megbízhatóság, szilárd vázszerkezet
- Saját fejlesztésű és gyártású lézervágó fej
- Saját fejlesztésű és gyártású CNC vezérlés
- Mágneses fejvédelem
- Hot Reserve Funkció
- F-Cut Funkció
- Magas szintű automatizálási lehetőség
- Az ár minden esetben tartalmazza a szállítás, beüzemelés költségét!

Árajánlat és bővebb tájékoztatás Lacitól kérhető a +36 30 910 7195-ös telefonszámon.

Az elhalasztott kiállítás élményét pedig némiképp pótolni szeretnénk és megmutatni Önöknek hogyan is nézett ki a tavalyi Mach-tech kiállításon a PMT stand.

Egy új technikának köszönhetően - VIRTUÁLISAN - újra bejárható standunk és megtekinthetők a tavaly kiállított gépeink, köztük egy MITSUBISHI lézervágó gép is:

PMT VIRTUÁLIS STANDTÚRA 2019

© Copyright 2024 - PMT Szerszámgép Zrt. - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram