Árajánlatot kérek!

Találkozzon velünk május 16–19. között az Ipar Napjai kiállításon!

Tisztelt Partnerünk, Ügyfelünk!

A PMT Szerszámgép Zrt. nevében sok szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Ipar Napjai 2023 kiállításra.

Időpont: 2023. május 16-19.

Helyszín: Hungexpo, “A” pavilon 203/C

Standunkon megtekinthetik a PMroboT-ot, a 100%-ban magyar fejlesztésű robotos automatizált élhajlító cellánkat, valamint a nemzetközi szabadalom által védett, saját fejlesztésű élhajlító szerszámcserélő rendszerünket.

Ezek az újdonságaink kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé teszik az automatizálást. Univerzális kialakításának köszönhetően a PMroboT villámgyors átállást biztosít a robotos automatizált és az operátor általi élhajlítás között.

Idén kiemelt szerepet kap szervizszolgáltatásunk és a gépek üzembiztos működését hosszú távon biztosító partnerprogramunk. Standunkon mindezekre egyedi árajánlatot kérhetnek, valamint megtekinthetik kiállított szervizautónkat.

Regisztráljon ingyenesen IDE kattintva és a naptár funkció segítségével foglaljon időpontot szakértő munkatársainkhoz!

*A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapott pdf dokumentum egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre. Egy főre napi egyszeri ingyenes belépésre jogosít.

Ajánljuk továbbá figyelmükbe Youtube csatornánkat, ahol fejlesztésünkről készült videóinkat tekinthetik meg:

Robotos automatizált élhajlító cella

Saját fejlesztésű robotos élhajlító szerszámcserélő rendszer

www.pmrobot.eu

© Copyright 2024 - PMT Szerszámgép Zrt. - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram