Árajánlatot kérek!

16. Blechexpo kiállítás Stuttgartban - a PMT csapata ismét képviselteti magát!

Tisztelt Partnerünk/Ügyfelünk!

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy hamarosan kezdetét veszi a 16. Blechexpo kiállítás Stuttgartban, ahol csapatunk ismét képviselteti magát!

A Blechexpo a nemzetközi lemezmegmunkáló iparág egyik vezető szakkiállítása, mely kiváló lehetőséget nyújt a legújabb technológiák és innovatív termékek megismerésére, valamint új üzleti kapcsolatok kialakítására.

Időpont: 2023. november 7-10.

Helyszín: Stuttgart, Németország
Hall 1 Stand 1908

A munkafolyamatok már hetek óta zajlanak, munkatársaink idén ugyanis egy Weinbrenner élhajlító gépet robotizálnak!

Célunk egy olyan automatizált rendszer létrehozása, amely a gyártási költségek csökkentése mellett pontos és gyors hajlítási folyamatot tesz lehetővé, megoldást kínálva továbbá az iparágat sújtó munkaerőhiányra is.

Előnyei:

  • Kicsi helyigény
  • Egyedi és széria hajlítási feladatra is ideális
  • Nagy élhajlítószerszám választék
  • Kedvező ár, nagyon jó ár/érték arány
  • Moduláris felépítés, kiegészítő felszerelések később is integrálhatók

A rendszer részét képező saját fejlesztésű robotos élhajlító szerszámcserélő rendszer alkalmas a ma piacon lévő összes standard és egyedi élhajlító szerszámok  -US (Amada-Promecam), WILA- megfogására és cseréjére.

A szükséges élhajlítószerszám átalakításokra és a gripperekre (robotos szerszámmegfogókra) nemzetközi szabadalmi védettséggel rendelkezünk.

Találkozzon kollégáinkkal 2023. november 7-10. között Stuttgartban a Weinbrenner standján a Blechexpo kiállításon és tekintse meg az általunk robotizált Weinbrenner élhajlító cellát!

http://www.pmrobot.eu

© Copyright 2024 - PMT Szerszámgép Zrt. - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram